Dynapps bekroond als Beste Odoo Implementatiepartner van Europa op de Odoo Experience Days 2024

Dynapps heeft tijdens de Odoo Experience Days 2024 in Brussel de prestigieuze titel gewonnen van Beste Odoo Implementatiepartner van Europa. Dit evenement, gehouden van 2 tot 4 oktober, markeerde de lancering van de nieuwste versie van Odoo’s toonaangevende bedrijfssoftware en beloonde de beste prestaties van Odoo-partners wereldwijd. Deze prijs benadrukt Dynapps' toewijding en expertise in het leveren van op maat gemaakte Odoo-oplossingen voor bedrijven in Europa.

 
 


Waarom Dynapps tot Beste Odoo Partner is bekroond

De Odoo Partner Awards worden jaarlijks uitgereikt aan partners die uitblinken in hun prestaties op het gebied van implementaties, klanttevredenheid, certificeringen en groei van het aantal nieuwe gebruikers. De evaluatie verliep op criteria zoals klantretentie, het aantal nieuwe Odoo Enterprise-gebruikers, de kwaliteit van de implementaties en de sterkte van de samenwerking met Odoo. 

"Deze award bevestigt onze positie als marktleider en belicht de hoogwaardige dienstverlening die wij wereldwijd bieden. De erkenning als Beste Odoo Partner van Europa benadrukt niet alleen onze expertise, maar ook ons vermogen om duurzame relaties met klanten op te bouwen.", verklaart CEO Karel Hendrickx.  Deze prestatie is des te indrukwekkender omdat Dynapps al langer bekend staat als de grootste Odoo-implementator ter wereld.

"We zijn enorm trots op deze erkenning. Het bevestigt onze toewijding en inzet om bedrijven wereldwijd te ondersteunen met digitale oplossingen die hun bedrijfsprocessen optimaliseren."

Karel HendrickxCEO & founder Dynapps

Over Dynapps

Dynapps, opgericht in 2010, heeft zijn positie als wereldwijde leider op het gebied van Odoo-implementaties meer dan bevestigd. Met meer dan 365 succesvolle implementaties en een groeiend klantenbestand van 8.500 actieve gebruikers, helpt Dynapps bedrijven om hun bedrijfsprocessen te digitaliseren. Het bedrijf biedt zowel gestandaardiseerde als op maat gemaakte oplossingen die worden ondersteund door een team van 150 Odoo-professionals, verspreid over vijf locaties.

Dynapps blijft groeien door strategische overnames van andere Odoo-partners. Recente acquisities in België en Nederland hebben hun positie versterkt, en het bedrijf plant verdere uitbreidingen in Frankrijk, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten in 2025.

Odoo's impact op de wereldwijde markt

Odoo, opgericht door Fabien Pinckaers, is in korte tijd uitgegroeid tot een wereldwijde techgigant met meer dan 12 miljoen gebruikers. Met bijna 40.000 zakelijke applicaties en een geschatte marktwaarde van €3,7 miljard, blijft Odoo het productiviteitslandschap voor bedrijven wereldwijd hervormen.

De Odoo Experience Days, die jaarlijks plaatsvinden, zijn een gelegenheid om de nieuwste innovaties te presenteren en de bijdragen van partners wereldwijd te erkennen. Dit jaar werden prijzen uitgereikt op basis van regionale prestaties en bijdrage aan de Odoo-community, waaronder prijzen voor de beste nieuwe starters en ervaren partners.

Een belangrijke mijlpaal

De award voor Beste Odoo Implementatiepartner van Europa is een belangrijke mijlpaal voor Dynapps. "Het bevestigt onze leidende rol in de markt en onze toewijding om bedrijven te helpen succesvol te zijn in hun digitale transformatie. Wij blijven ons inzetten om bedrijven te ondersteunen met hoogwaardige Odoo-oplossingen, terwijl we blijven groeien en uitbreiden.", aldus CEO Karel Hendrickx.

Bekijk de volledige lijst aan Odoo Awards Winners op de Odoo website.


Ontdek al onze referenties en succesverhalen!​